En blogg i vimlet

Senaste inläggen

Av musikego - 13 september 2010 15:15

Just nu i karlstad. Måndag. Typ ingenting att säga.


Val om en vecka. Jobb om 45 minuter.

Jag borde göra mig iordning men fördriver tiden här istället.


Helgen har varit konstig men bra.

Fin middag med bästa brudarna i fredags. Hejdå till bästaste bästa vän Elin.

Lördag var lite tom, men bra ändå tack vare Hannis.

Gårdagen var intressant, volleyboll i stodene & vidare till mariebergsskogen. Polisdrama, wow.

Följt av huvudvärk, sov 12 timmar. Fint.


Nu jobb. Kommer somna..


hörs.

ANNONS
Av musikego - 10 september 2010 12:25

Idag är det den 10 September 2010.

Imorgon är det den 11 September 2010.


Om ett år är det den 10 September 2011.


Imorgon åker den allra finaste människan på jorden till ett annat land för att bo där. Min allra bästa vän flyttar till England.


Igår var sista gången på ett bra tag vi somnade framför tvn i hennes hus tillsammans, vaknade alldeles för sent (tidigt?) för att återigen fatta att vi såklart somnat.


Jag älskar att bara kunna va så som jag är med bästa Elin, jag älskar att man bara kan ringa när som helst, inte behöva säga ett ord utan bara va där, med Elin i andra luren. Trots att vi bara bor 5 meter ifrån varandra, så kan vi prata i telefon i timmar.


Jag älskar att ta en latte på waynes, vanilj och caramell. Du och jag min vän. Pastasallad tre gånger på en vecka.


Åka bil överallt och ingenstanns. Hyra film på nöjes, casablanca var inte riktigt vi. Köpa chips, dipp och cola. Äta upp allt på en kvart.

Somna framför tvn.


Ta långa promenader mittinatten, som egentligen inte blir så långa, mest tidsmässigt. Prata om allt och ingenting. Verkligen allt och ingenting.


Bli lite freaked out av en man på cykel som cyklar runt, runt, runt centrum. Sen visar det sig att han visst letar efter någon, och inte alls va läskig såsom vi trodde..Jag kan prata om allt med min bästa vän. Hon betyder allt för mig, och jag vet inte alls hur jag ska klara mig här hemma utan henne. Jag kan bara säga att jag troligen kommer bli en ganska trogen besökare i England framöver. Jag hoppas verkligen det i alla fall. För utan min bästa Elin fungerar jag liksom inte, ingenting är lika bra utan Elin. Gatan kommer vara tom och tråkig utan lille Sabby.It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call but I've lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

ANNONS
Av musikego - 5 september 2010 22:42


Jag är trött på all ångest. Jag är trött på att ångra men ändå inte veta vad jag vill. Jag vill ha en rak väg framåt, men som det är nu är det både krokigt och snårigt.


Jag slängde bort, nån slags vän.


Livet är inte enkelt jag vet, men jag vill bara att det inte ska vara riktigt så krångligt som nu.


det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid ibland är det så


Ångest var det ja. Tyvärr inte så mycket att göra åt, mer än att tänka efter före nästa gång. Och inte låta alkoholen bestämma åt mig, det blir aldrig bra. Men ändå, det är förutbestämt allting. Så jag får väl bara leva med det.


ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det


vill.

Av musikego - 4 september 2010 02:18

Ikväll har jag sett Oskar Linnros, andra gången nu. Bättre första gången men bra fint ändå.


Igår tatuerade jag mig. Helt sjukt, nu har jag ett körsbärsträd på foten. Eller grenar i alla fall, bild och förklaring finns på min fotoblogg; HÄÄÄÄR


Annars då? jo det är fint. Förvirrad som vanligt, lite besviken men inget jag orkar bry mig i. För det mesta lycklig.


Och förresten, jag har världens bästa vänner. Ni är så fina att jag funderar på hur man hittar såna människor, och otroligt att jag hittat så många. Mina fina.

Jag älskar er


puss & godnatt!

Av musikego - 30 augusti 2010 01:50

Jag grinar för det mesta, har gjort det ett tag. Nästan vad som helst får mig till tårar, vad som helst som får mig att tänka på Det.


Jag måste inse det nu, det är lika bra att tala högt om det. Min allra bästa vän ska flytta. Och inte är det en liten flytt heller, inte till Stockholm, Göteborg, Umeå eller ens Norge. Det här är ordentliga grejer vi snackar om. Hon ska flytta till England.


När hon berättade att hon tänkte på det, att hon kanske skulle hamna där var det ingen big deal. Jag tänkte att det lär väl inte hända än på ett tag och det är väl bäst att ta det när det kommer. Men det dröjde inte länge. Snart hade hon fått familj och skulle bestämma sig på riktigt. Då ville jag inte att hon skulle åka alls, jag hoppades att hon skulle ändra sig, att hon inte skulle lämna gatan och att vi aldrig skulle hamna i olika länder.


Men hon bestämde sig för att åka. Jag kunde inte fatta det, jag förstår det inte än helt och hållet, det kommer jag inte göra förrens hon flyttat. Men då förstod jag verkligen inte, det var så overkligt. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, det var på riktigt. Hon ska flytta.


Någon vecka därefter hade tanken sjunkit in bättre. Jag hade tänk på det och förstod att det är det här hon vill. Varför skulle jag stå ivägen? Jag blev glad för hennes skull och tyckte det skulle bli ganska kul, det lär ju bli några Englandresor för mig framöver och det är ju aldrig fel! Dessutom kommer hon trivas som handen i handsken skulle jag tro. Min deppiga inställning hade vänt, det skulle bli bra ändå. Jag är glad för min lille gris.


Sen kom ännu en smärre chock. Inget som förändrade min inställning till flytten men något som fick mig att sätta drickan i halsen. Hon berättar att även hennes pappa och syster ska flytta till England. Det hade vart tankar på det ett tag men inget de velat prata så högt om. Jag blev chockad! nu kommer det bli ännu tommare i huset på sexan. Verkligen inget jag hade räknat med, jag hade vant mig vid tanken på att en av dem försvinner, men tre? Jag blev rädd att aldrig se dem igen, att snart försvinner allihop och huset gapar tomt.


Det har gått för fort, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Alla försvinner åt olika håll på en sekund. Idag flyttade två. Den 11e flyttar Elin, åh herregud. Så långt bort. Men det kommer gå bra, vi kommer ses snart. För jag kommer inte klara mig alltför länge utan min bäste granne och vän.


Det blir bra. Alla går vidare, det bara är så. Jag måste bara lära mig att hantera det. Och bli en baddare på att hålla kontakten med mina fina. För det är nog inte sista gången jag säger hejdå till en vän. Men förhoppningsvis sista när det gäller min bästa.


Elin, jag älskar dig. Och kommer alltid att göra, mig blir du inte av med så lätt

Av musikego - 29 augusti 2010 13:35

Nu börjar det, nu är det på riktigt. Och jag vill egentligen inte tänka på det, jag vill verkligen inte. Jag förstår inte än, jag har inte insett vad som egentligen händer. Jag vet inte om det är bäst att inte förstå tills det verkligen händer, eller om jag borde börja inse det nu, för att ha tid att smälta det.


En minut att skriva texten, längre än så vill jag inte tänka. En annan gång. Jag skjuter fram det.

Av musikego - 26 augusti 2010 23:19

Jag vet att du gav mig all din kärlek
Utan krav på en motprestation
Åh, som jag önskar jag var värd dig
Att jag kunde ge dig nånting lika stort


kent, strömsholmen, eskilstuna

12 juli 2008


SÅ. Mycket. Kärlek. ♥

T

Av musikego - 26 augusti 2010 01:17

Jag måste tro att det kan hända

Jag måste drömma min egen dröm

För du & jag ska aldrig dö

Nej du & jag ska aldrig dö


--------------------------------------------------------


Körsbärsblommor, eller Sakura som de också kallas, är ett vanligt motiv i den Japanska tatueringskonsten. Körsbärsträd har stor betydelse i den Japanska kulturen och när körsbärsträden blommar varje år i Japan firas det högtidligt. För Japanerna symboliserar körsbärsblomman bland annat livets kortvariga skönhet eftersom de otroligt vackra blommorna har en så kort blomningstid. De har länge symboliserat dödlighet och skörhet samt förknippats med begreppet "Mono no aware" som betyder ungefär att alla ting är kortvariga och man ska vara rädd om allt så länge det varar och känna empati för ting, eftersom när tingen försvinner kommer alltid ledsamhet. De kan även symbolisera våren, lycka, kärlek eller moln eftersom de blommar i böljande massor.

Presentation

Omröstning

Är du lycklig nu?
 Ja
 Nej

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ En blogg i vimlet med Blogkeen
Följ En blogg i vimlet med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se