En blogg i vimlet

Senaste inläggen

Av musikego - 10 januari 2011 02:16

Jag har blivit mycket duktig på att vända på dygnet igen, ingen egenskap jag egentligen gillar. Dessutom har jag dragit på mig en obehaglig förkylning. fast å andra sidan, vilken förkylning är behaglig?

I alla fall sitter jag uppe med en irriterande hosta, tjock och ond hals och alldeles för mycket energi. Jag vill vara frisk och trött. Så jag kan sova bra och komma upp och göra något med dagen imorgon. Inte vakna kl 12.00, dra mig en timme till, äta och dra till jobbet...


Det måste bli ändring på det här, typ nu. Ärligt talat!


Dessutom börjar jag fundera, vad har jag att stanna i karlstad för? Den enda ordentliga anledningen just nu är Lucky, pollen. Annars finns det inte mycket här. Måste på riktigt börja fundera över vart jag ska ta vägen. Lägenhet i kd vs, lägenhet i Gbg.. Eller Norge... Göteborg vore finfinfinfint! Men inte så lätt som det låter att bara dra. Inte om man är jag i alla fall. Överanalyserar och tänker för mycket. Dags att sluta med det.


Hur som helst ska jag försöka somna nu, eller snart. Road Wars håller mig sällskap. Eller håller mig vaken.. Får ta tag i en bok istället..


Night.

ANNONS
Av musikego - 4 januari 2011 16:22


Anna Von Hausswolff - Old Beauty, Du Kan Nu Dö


Vackraste låten på länge.

ANNONS
Av musikego - 2 januari 2011 01:30

Sitter hos min älskade vän elin och väljer ringsignal till hennes nya phonis. Som för övrigt är mobbekompis med min lilla vita. Plötsligt kommer en melodi vi känner igen, liknande en av Robyns låtar. Helmysko! Några låtar senare kommer en som tydligen kallas "train". Men nejdu! där får de ge sig, låter PRECIS som Håkan Hellström - Kom igen Lena.


Sony ericsson, kom på egna låtar & sluta sno andras. Heldåligt alltså...

Av musikego - 31 december 2010 14:53

Hejdå 2010. Nytt år imorgon, galet!


Ännu mer galet är att jag sitter här och är HELT KLAR! hela en timme och tio minuter före utsatt tid. Det är ju alldeles underbart. Frågan är bara vad jag glömt göra... inte bra. Nu ska jag fixa ihop dricka och lite annat smått och gott.


Hörs nästa år!

Av musikego - 30 december 2010 13:31

Så säg som det är

för den här gången krävs det mer

innan jag öppnar armarna

förlorar mig

och känslorna faller fritt

på midnattsgatorna

för vem skulle bry sig

om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig

in i mig

Av musikego - 30 december 2010 13:09

Häromdagen kom jag på att det snart är nyår. Mycket snart. Nyår, nytt år, dags att glömma allt gammalt. Bra möjlighet att lägga det bakom mig. Allting som inte ger mig någonting. Saker och människor jag borde släppt innan det ens började.

Det bästa för mig är att släppa taget, helt och fullt. Och jag vet att jag kan. Med vissa.


En fin vän sa till mig för ett tag sen att om man verkligen vill någonting ska man inte ge upp. Vi vet inte hur framtiden ser ut, vi vet inte hur vi känner eller lever om en månad. Allt kan förändras på ett ögonblick, över en dag. Och därför finns det saker jag inte kan släppa, inte just nu. Möjligheter som kanske, möjligtvis ligger kvar. Och om det finns där, om det finns där för mig, då ska jag ta min chans. För jag vet hur bra det kan bli.


Slutsats; Nyår, nya möjligheter. Dags att släppa allt som tynger mig. Inte ge upp.

Får se hur det går.


:*

Av musikego - 30 december 2010 03:07

Jobbar för första gången på över en vecka.
Konstigt.

Uppe alldeles för länge.
Inte bra.

Upp tidigt imorrn, mellandagsrea.

Stress.

Av musikego - 29 december 2010 23:29

Vill ha en riddare på en vit häst. Vill ha en räddare som tar mig härifrån, från verkligheten, från min värld till någon annans. Vill slippa tänka, vill bli fri från alla virvlande tankar i mitt huvud. Vill slippa känna, slippa ha ont. Slippa all förvirring. Vill leva utan krav och jobbigt tankar som bara gnager och äter upp mig inifrån. Vill slippa all ångest, alla människor som inte tänker.


VILL.

Presentation

Omröstning

Är du lycklig nu?
 Ja
 Nej

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ En blogg i vimlet med Blogkeen
Följ En blogg i vimlet med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se