En blogg i vimlet

Senaste inläggen

Av musikego - 19 augusti 2010 01:31


Jag är livrädd för att leva

Och jag är dödsrädd för att dö
Men du och jag ska aldrig dö

Nej du och jag ska aldrig dö

ANNONS
Av musikego - 18 augusti 2010 14:24

Nu är jag stolt över mig själv. Jag känner vad som är bäst för mig och lever därefter. Jag släpper det som varit alldeles för länge, det som fått mig att må riktigt dåligt i perioder. Nu räcker det. Nu är det nog.


Nu lever jag för mig.

ANNONS
Av musikego - 16 augusti 2010 15:24

Varför spela spel när verkligheten finns där?

jag förstår mig inte på dig.


Tack gud för musiken.

Den finns alltid.

Av musikego - 15 augusti 2010 19:01

Nu kommer jag snacka musik igen, men det finns inget stopp. Jag kan bara inte låta bli att berätta om hur bra det är, hur bra jag har haft det.


Det var i alla fall igår, en biltur ner till göteborg och way out west. Ännu en festival, och så fint det. Bra biltur med otroligt blandad musik, allt från håkan (såklart), till gammal hederlig svensk rap & hiphop(?). Mycket fartkameror på väg ner till götet förresten, någon mer som lagt märke till det? Framme i Göteborg var vi hur som helst cirka tre timmar senare och till en början ingen aning om vart i göteborg vi hamnat. Leta parkeringshus och växla pengar för att de inte vill ta våra kort. Yra runt i en del av stan jag inte känner till och försöker hitta slottskogen och festivalområdet.


Tillslut är vi framme, byter biljetter mot band och går in i leran. För det va rätt kladdigt, precis som det ska va på festival. Hittar rätt scen, köper mat, kollar på Anna Ternheim, där underhållande nog sångaren i Broder Daniel kommer in i sista låten och kör en duett med Anna, självklart är det Shoreline. Rätt kul för den BDgalna tjejen vi såg efter konserten, hon typ dog rätt hårt tror jag. Grina som aldrig förr. Men jag förstår henne, det skulle jag också gjort om det var kent det gällde.


Sen blev det en tur in till stan, café och fördriva lite tid. Tillbaka till området och vänta på Håkan.


Själva spelningen vet jag inte vad jag ska säga om. Underbart, hela publiken var med från början till slut. vi jobbade oss framåt och hamnade nästan vid staketet. Fint, nära och bra. Slängdes fram och tillbaka, hoppade och dansade konstant. En tår här och där och Håkan var på topp. Allt var perfekt. Underbart. Det är som det är, det finns inga ord. Känslan går inte att beskriva, den måste upplevas. Sista låten var special, en låt Håkan skrivit i våras. Handlade om de tio åren som gått sen första skivan. Enda gången han skulle spela den sa han, och det var så fint. Håkan är så fin. Bättre avslutning finns bara inte. Kärlek


Efter Håkan var det meningen att vi skulle se Lykke Li, men ingen av oss var så värst taggade på det. Håkan fick avsluta vår kväll, vi ville inte tappa den känslan. Och tur var väl det, för känslan är kvar än och jag älskar det.


En oförglömlig dag i Göteborg var det hur som helst.


Bil hem igen, trötta och slitna men otroligt levande. Det är vid såna här tillfällen man verkligen känner att man lever, det är lycka på så hög nivå. Det är obeskrivligt.

Av musikego - 13 augusti 2010 12:08

Göteborg imorgon alltså, Håkan Hellström. Köpte just biljett för en himla massa pengar, ooooohmygud. Men det är det värt, musiken betyder mest och jag vet inte hur mycket jag skulle kunna lägga på det innan det bli för mycket. Det är alltid värt det.


Lycka

Av musikego - 13 augusti 2010 00:48

OM ANNA

http://agneeees.blogg.se/2010/april/om-anna.html#commentDon't cry because it's over, smile because it happened

Av musikego - 12 augusti 2010 12:55

Kent tackar fansen för den här gången. För alla underbara konserter, utan fansen skulle det inte gå. But guess what? utan kent vore det ingenting. Utan kent vore vi tomma, sakna något utan att kunna sätta fingret på vad. Utan kent skulle jag inte riktigt leva såsom jag kan nu.


Så tack kent. För att ni är bäst, och gör mig lycklig.

Bästa bandet.
Ni är kärlek


TACK 

Av musikego - 11 augusti 2010 23:31

En fin kväll igen.


Men den här gången med finaste vännerna och underbar mat. Uppskattas till tusen, blir snart igen också. Mycket fina kvällar inplanerade framöver, det behövs.

Presentation

Omröstning

Är du lycklig nu?
 Ja
 Nej

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ En blogg i vimlet med Blogkeen
Följ En blogg i vimlet med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se