En blogg i vimlet

Alla inlägg under mars 2009

Av musikego - 19 mars 2009 21:29

Jag har ont i huvudet. Det har kommit och gått hela dagen i stort sett, även igår. Inte kul.


Sen har jag fått höra att om man blir lite depp, eller känner sig nere, får/har dåligt självförtroende osv. så är man emo. Kul, jätterooooligt skämt. Inte jätteroligt om man inte mår så bra. Och får höra det av någon man inte vill höra det av, som säger det alltför ofta. Som bara skrattar åt en. Inte kul någonstanns, det gör det bara värre - vilket enligt den här personen gör mig till ännu mer emo. Jiho.

Sorry, men jag är lite nere precis nu. Huvudvärken gör mig klen och lite små depp. Dessutm orkar jag inte plugga med huvudet dunkande som en jäkla fet mördarbas.Jag vill inte, orkar inte.


Jag vill inte jobba imorgon heller. Jag vill helst bara lägga mig i sängen, gömma mig under täcket och sova tills allt blir bra. Till på lördag helst när allt är över, skola, jobb och huvudvärk.


Samtidigt vill jag ha pengarn och betygen. Så någon av mina idéer lär ju skita sig. Antingen lägger jag mig i koma till lördag med enorma skuldkänslor och struntar i allt. Eller så tar ja tag i det här nu, pluggar lite till svenskaredovisningen imorgon och taggar inför jobb och pengar.


Det rä oerhört lockande att gå på ettan med koma, men jag är lite bättre än så. Vi går direkt på tvåan och blir lite effektiva nu. Det är ju ändå vår.


Harrrrrrrré

:*


btw, FÄRJESTAD VANN MED 2-0
DET GILLLLLLLLLLLLAS! :D

Av musikego - 18 mars 2009 19:37

Solen har verkligen stekt idag. Sitter man i hörnet utanför MPC kan man nästan steka ägg på de slitna träbänkarna. Fast jag skulle nog inte rekommendera att äta någonting som lagats på dem.


Linn kom och hälsade på oss medianer idag också, det var trevligt tycker jag.

Nu ska jag gå och göra viktigare saker... Eller något.


:*

Av musikego - 17 mars 2009 20:48

Jag sitter och degar framför datorn och teven, lite fram och tillbaka. Det har varit en sådan skön dag idag så jag vill bara tänka på det och njuta, chilla som stekarna i stan så fint säger.


När jag vaknade i morse och kikade ut genom allrumsfönstret såg jag en orange himmel bort vid horisonten. Resten var klarblå, utan ett moln. Solen lyste sådär mysigt som den bara kan göra på årets första riktiga vårdag, underbart.


På väg till bussen kände jag att jag nog hade kunnat ta skinnjackan ändå, istället för den tjocka dunvästen. Men den får väl vänta tills imorgon (kent-låts-känsla).


Dagen blev bara bättre ju längre tid det gick, morgonen var mysig, på förmiddagen började solen faktiskt värma och vid lunch var det nästan lite sommarkänsla då man kunde vistas ute i enbart kortärmat, mucho uppskattat!


Vid tvåtiden drog jag mig in mot stan och trafikskolan. En lektion på norrstrand blev det med bromsberedskap, och korsningsträning. Gick väldans bra faktiskt, jag är nöjd! Och uuuuh så skönt det var att sitta i en bil med solen stekade mot ansiktet. Vaaaaaarmt!


Sen hem efter det, och ladda inför spåring på tuggelite med barnen. Ni ska bara veta hur jobbiga nioåriga killar är. Speciellt i grupp, fy tusan. Men de är härliga ändå ;) Det var i alla fall skönt att komma ut lite när det ändå var så fint. Lite blåsigt och kallt om fötterna, men annars gôr gôtt.


Och nu sitter jag här, en semla tjockare och en kopp oboy varmare. Det blev oboy idag istället för choklad, vi hade ingen grädde tyvärr..


:*

Av musikego - 17 mars 2009 10:41

Jobbigt jobbigt jobbigt. Välja kurser, tänka på poäng, tänka på framtiden, tänka på att orka med kurserna. Mycket att tänka på.


Ung företagsamhet, rättskunskap, idrott&hälsa B, svenska C, psykologi.


Vad ska man välja, hur ska man kombinera, fungerar det, vart ska jag skriva in?


Jag är förvirrad

Av musikego - 17 mars 2009 00:03

Ibland vill man bara ha och ha och ha. Ganska ofta faktiskt. Nu vill jag ha pengar så jag kan shoppa loss, det var längesen. Synd att jag är så dålig på att spara bara...


När jag jobbade en kväll för några veckor sedan nu fick jag ett samtal där en helt främmande människa berättade för mig hur jag skulle bli miljonär vid 30 års ålder. Det handlade om att spendera rätt och vid rätt tillfällen. Första veckan betalar man räkningarna, andra veckan köper man maten, tredje veckan bensin, osv. Höll man sig till det här mönstret som han målade upp för mig skulle man tydligen kunna spara en himla massa pengar. Om jag började nu vid 17 års ålder skulle jag enligt honom vara milonär vid 30, helt ok tycker jag.


Problemet är bara att jag inte kan hålla mig till den här mallen. För det första tjänar jag inte så mycket i månaden. Sen går det mesta av pengarna till nöjen och annan småskit som inte kostar så mycket just då. Det är ju så kul att shoppa när man just fått lönen, right?


Han sa i alla fall att det fungerade. Tydligen hade han någon gård där ungdomar jobbade och hjälpte honom. Och dessa hade han lärt upp att spendera på rätt sätt, och nu var flertalet av dessa tydligen miljonärer då. Så det är väl ett bra råd, om man kan hålla i pengar lite bättre än mig...


Jag tror jag håller mig till min gamla hederliga metod ändå - spargrisen. Den är enkel, och den funkar det lovar jag! 


Egentligen skulle den här intervjun (som jag ringde honom för att få) ta ca 4 minuter, och jag ville bara veta om han använde tobak. Men se vilken fin historia jag fick, på fjuttiga 20 minuter. Grattis till mig.


För att göra en lång historia kort.
BÖRJA SPARA NU

lycka till


:*

Av musikego - 16 mars 2009 19:49

Måndag, återigen. Men det känns inte lika jobbigt som vanligt, visserligen kommer mediekommunikationsprovet och matteprovet närmre ju fler dagar som går - men det gör också lovet.


För er som inte vet så börar påsklovet den 13 April, vilket är om mindre än en månad! inte helt fel. Vid det laget hoppas jag att våren hunnit komma fram lite också. Det vore great.


Förövrigt vill jag ha körkort, en bil och sen också pengar till vår- och sommarkläder. Det är nog inte allt men det får räcka för nu. Någon som känner sig generös kanske?


:*

Av musikego - 15 mars 2009 17:14

"Snälla sitt vid datorn"
Det var nog första gången man fick höra det när man är hos Johannes. Men han ville spela elgitarr så varför inte?


På tal om snälla så har väl ingen i sverige missat caroline af ugglas underbara schlagerlåt "Snälla, snälla", som vi tydligen gillade ganska bra. Och ja, det finns väl ingen anledning att ogilla hennes musik, eller?


Ja, jag är ironisk. jag förstår mig inte alls på hur denna rumpnisse kan klara sig vidare ens ett steg i schlagern. Som jag förövrigt inte alls är intresserad av egentligen, men såga måste man väl få göra... Hon hoppar runt på scenen och försöker hela tiden klia sig på benet vad det ser ut som. varför inte bara stå still en sekund och få slut på kliandet?


Och nej jag sitter inte här och klagar på något jag inte har en susning om. Jag var faktiskt inne på youtube och sökte efter Af Ugglas för att se om alla hennes låtar och videos var likadana, tyvärr var det ingen stor skillnad.


Efter ytterligare lite sökande hittade jag dock en som var riktigt bra, till min förvåning. Detta kände jag att jag måste dela med mig av så här är den. Se och njut!

(Än en gång, inte seriöst -.-)

:(

Av musikego - 14 mars 2009 14:21

Malin, jag sörjer med dig <3

Presentation

Omröstning

Är du lycklig nu?
 Ja
 Nej

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards