En blogg i vimlet

Alla inlägg under mars 2009

Av musikego - 25 mars 2009 23:55

Jag har nästan precis kommit hem från Löfberg Lila Arena. Det blev lite senare hemkomst och lite för spännande match än väntat.


Att Skellefteå skulle göra första två målen och spräcka Jonas Gustavssons nolla trodde jag inte. Vad hände Färjestad?! Tur som attan att de tog igen det och avgjorde i femte(!) perioden. Tack, Eero Somervuori!


Fast jag ska ju verkligen inte klaga heller för det är ju alltid kul att se när det blir spännande. Men till final matcherna får ni gärna ta segern liiite enklare. Tänk på att ni har fans i de lite äldre åldrarna också, och ni vill väl inte bli skyldiga till att halva värmland dör av hjärtattack?


Som sagt. Hemma äntligen efter en lång match, och eftersom min mobil fortfarande är borta använder jag nu min festivalmobil och har ett comviq knockout -.-


Aktiverade det nyss faktiskt, dutttit jag vet. 

Du kan ringa om du vill ha numret?



Eller så tar du det bara.... 0767111074

ja, justet. Behåll det gamla, det kmr tillbaka förr eller senare


:*

Av musikego - 24 mars 2009 17:26

Jag glömde min mobil på bussen idag. Nu är den borta, helt och hållet kanske. Karlstadbuss hade inte fått in någon, inte hittegods heller. Imorgon blir det nya försök att få tag i den.


Men det är inte bara en mobil, det har det sldrig varit. Min mobil är så viktig för mig så du förstår inte. Bara jag glömt den hemma får jag panik, någon kanske vill något och jag svarar inte. Jag kan inet få tag i folk när jag inte har min mobil att ringa från. Jag känner ingen frihet utan min mobil.


Jag vill inte gå igenom det igen. I höstas blev den stulen och jag fick köpa en ny, nu är jag klantig och tappar bort den. Gode Gud säg att en ärlig människa hittar och lämnar in den.


Om det inte blir så, om jag inte får tillbaka den... Då vet jag inte vad jag gör. Det går inte att köpa en ny likadan, det var utgående modell min söta röda. Och tänk på alla nummer, sms och bilder som finns lagrade på den lilla underbara manicken.


Jag vill inte gå utan min astronaut.

:*

Av musikego - 23 mars 2009 23:10

Det var väl ingen som väntade sig något annat än seger för karlstads stolthet färjestad, inte jag i alla fall. Ändå är det så skönt när slutsignalen ljuder och segern än en gång är fbk:s.


Även fast jag är en riktig hockeyfantast, kollar alla matcher jag kan (på teven) och försöker hålla lite koll på stjärnorna i laget så har jag skämmit nog inte varit på en enda match den här säsongen. Min far har däremot varit på varenda hemmamatch som kunnat skådas i Löfbergs Lila Arena. Jag känner därför att han får stå för den här familjens hockeybesök (vilket också kan bero på dålig ekonomi från min sida).


Men nu ska detta ändrats! det ryktas nämligen om att min mamma bjuder mig på den troligtvis sista matchen mot Skellefteå nu på Onsdag. Jag är så glad att jag knappt kan vänta. På med supportertröjan, halsduken, mössan, de uppblåsbara handskarna och allt annat som finns här hemma, nu bli det åka av!


Och bara för att det ska bli så bra så firar vi det med lite mediekommunikationsplugg inför provet imorgon. Jiho!


:*

Av musikego - 23 mars 2009 13:15

Morgonen var bra till en början, vaknade halv tio och eftersom det är sovmorgon på måndagar så var det perfekt. Gick upp vid tio vilket gav mig en och en halv timme att bli klar på. Borde väl vara helt lugnt.


Gick till bussen med tio minuter till godo och tänkte att det blir ju inga problem. Men när jag kommer till busshållplatsen visar det sig att bussen inte tänkte riktigt som jag. En skolbuss bredvid hållplatsen och busschauffisen tror visst att jag inte vill med bara för att skolisen håller mig sällskap?


I vilket fall så åkte den förbi mig och kvar blir en irriterad och stressad malinda.


När sen nästa buss kommer tio minuter senare har mina känslor uppgraderats till en nivå där jag inte är glad någonstans. Det faktum att jag inte kan göra någonting alls åt det är heller inge vidare. Så det blir att sitta tjurig på bussen i tjugo minuter. Vid så gott som alla busshållplatser ska någon på eller av. Och jag sitter där helt chanslös.


Till skolan kommer jag i alla fall. En kvart sen till matten, inte kul när det är prov nästa vecka.


Nej, nu får jag ta nya tag på multimedian.

Vi hörs 

:* 

Av musikego - 22 mars 2009 13:13

Hemma från jobb och jag känner mig duktig. Jag märkte att norstat bjuder på gratis varm choklad i köket. Det var gott! fast efter sex koppar märker man att jag kanske borde lugnat mig vid tre eller något... men det fick tiden att gå i alla fall. Bra det.


money money money 

Av musikego - 21 mars 2009 14:53

Jo, det här börjar bli lite tråkigt tycker jag. Jag skrev mycket bättre förut, när det handlade om mina tankar, andras tankar eller om något intresant helt enkelt.

Hur kul är det att höra vad jag gjort idag? jag kanske har köpt ett nytt linne, fått ryck på datorn som är för seg eller sovit lite längre än jag brukar. Men vem bryr sig? Det är i alla fall inte sånt som jag är allt för intresserad av att läsa om.


Jag vill hitta tillbaka till det lite djupare skrivandet, eller åtminstonde det lite intressantare. Det som kan vara värt för andra att läsa och kanske till och med få ut något av. 


Jag ska försöka med det här, tänka ut ämnen som jag vill förmedla något utav. Ge mig tips kanske?
Sen lär det ju bli fler vad-har-jag-gjort-idag inlägg också, men bara för att jag vill skriva av mig lite onödigt som ingen annars vill lyssna på;)


I'll be back

:*

Av musikego - 21 mars 2009 11:34

Solen smyger in genom fönstret och lyser upp min värld. Våren är allt bra go.


Jag ska dra en sväng till mormor med mami, fika och mys kanske? Mjaaa, får se vad det blir. Men iväg ska jag.


Hoppas jag kan skriva ett ordentligt inlägg snart. Börjar bli galen på det här vad-har-jag-gjort-idag skrivandet.


Hörs

:*

Av musikego - 20 mars 2009 11:31

Trots att veckan har gått fort är jag glad över att det är fredag. Jag behöver en nystart, igen.

Jag måste börja tänka mig för, inte köpa onödiga saker, inte äta så onyttigt som jag gjort och inte slösa bort tiden. Om jags kulle kunna lyssna på det här tror jag att jag skulle må bättre, om jag tänkte mig för innan jag gör något. Men jag är inte alltid så duktig på det.


Jag tackar för att det är fredag och fortsätter med solen i ögonen till lördag och party. Så får vi se hur det går sen.


:*

Presentation

Omröstning

Är du lycklig nu?
 Ja
 Nej

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards