En blogg i vimlet

Alla inlägg under februari 2009

Av musikego - 11 februari 2009 18:49

Jag hörde just att Linda Rosing längtar efter mig så det gör ont.

Eller jag tror det var det jag hörde.

Man hör vad man vill höra va... Jag tror min höga feber igår gjort mig lite knasig.


Jag har blivit smittat, av någon, av något, någongång. Igår insjuknade jag i alla fall. vaknade och var inte särskilt pigg men härdade ändå ut en redovisning första lektionen, sen blev det att gå hem. Därifrån blev det bara värre, hög feber och frossa som aldrig förr. Hosta och huvudvärk var inte heller någon höjdare... Tur att jag vaknade betydligt piggare idag.


Men det är ändå fruktansvärk tråkigt att vara sjuk. Att inte orka göra något av dagarna när man ändå får slippa skolan. Det vore ju mycket bättre om man kunde åka till pojkvännen såna här dagar, eller ta en fika med en kompis. Men orkar man det, nej självklart inte. Jag är helt slut i hela kroppen, huvudvärken och hostan är kvar och halsen mår inte så bra den heller.


Men jag har bestämt mig för att inte vara sjuk länge. Imorgon blir en ta-igen-mig dag sen är jag på topp till fredag!


hoppas jag...

:*

Av musikego - 5 februari 2009 00:36

Jag måste verkligen få ur mig någonting viktigt. Just precis nu.

Jag har gått och hållit på det, jag ville inte att det skulle komma ut. Jag skäms något så otroligt, jag hatar att prata om det och jag ångrar mig något sjukt.


Jag och min Johannes har snart varit tillsammans i ett halvår. Han är verkligen underbar, min värld, mitt allt. Älskling.


Men vi har båda gjort stora misstag under den tiden vi varit tillsammans. Vi har båda varit otrogna. Så varsågoda, kasta kommentarer och allt vad ni vill. Jag måste bara få ur mig det.


Jag älskar verkligen Johannes. Älskling, förstå att du är mitt allt.


Trots detta har jag varit så fruktansvärt orättvis. När det var Johannes som klantat sig då var det självklart att alla måste veta. Jag berättade för mina nära och jag fick respons tillbaka - som jag ville.


Men när det senare var min tur, när jag var otrogen. Då skulle ingen få veta. Bara några få berättade jag för. Och det var en hemlighet. Sccchhh! det är skämmit, berätta inte för någon. Klart att jag inte kan gå ut med att ha gjort något så idiotiskt. Rent ut sagt förjävligt. Speciellt inte när jag tidigare predikat om hur dummt det var, och hur dåligt jag mått.


Orättvist. Så in i bomben. Förlåt alla för att jag inte sagt något. Alla förtjänar att få veta. Jag har gett ut en bild av min pojkvän som inte stämmer. Vi är lika dumma båda två. Jag är nog värre förresten.


Jag vill att alla ska veta att Johannes är mitt liv. Han är verkligen underbar. Min älskling. Och jag kan inte förstå vad man inte kan tycka om med honom. Han är genomsnäll, bryr sig om allt och alla, han kan få vem som helst att skratta - mig mest hela tiden. Fy tusan. Bättre kille går inte att hitta.


Jag älskar dig Johannes.
Förlåt för allt.

Av musikego - 4 februari 2009 12:59

Idag jobbar vi på att göra så lite som möjligt på lektionstid. Jag i alla fall, och flickorna på min vänstra sida är inte så ambitiösa heller. Youtube, bilddagboken och facebook gäller. Kanonkul brudar!


Fast jag ska som sagt inte säga så mycket. Vi ska skriva en synopsis på textkommunikationen om en intervju som ska göras men min motivation sviker tyvääääärr. Jag sitter hellre här och luktar på blommorna...


Jag vill va med diiiiiiig, det är vaaarmt!


Eh, hypermegacoolt.

Jag är cool.


Nu kom jag precis på att den nedrans synopsisen ska vara inne imorgon. Så det kanske är bra att göra det ändå. Försöka i alla fall.


Vi gör ett försök, jag kommer nog hamna på bilddagboken men vi give it a shoooooot. Jäääää


Byeloser

:* 

Av musikego - 3 februari 2009 13:00

 Nu tog jag bort det, delete. Så enkelt är det att radera ett helt liv. Fast så mycket hade jag inte fått ner på papper än. Jag mår allmänt piss idag och inget känns bra. Det är nog inte riktigt rätt tidpunkt att skriva.


vi hörs någon dag då.

:*

Presentation

Omröstning

Är du lycklig nu?
 Ja
 Nej

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se